јануари 2022

Сестри во претприемништво

Што ви беше инспирација да го создадете брендот ChiaDia?Водени од мотивот за здраво тело - здрав дух кој соодвествува на нашиот healthy lifestyle, како и согледувајќи ја моменталната глобална ситуација со пандемијата и потребата од поголем избор на пијалоци базирани на природни состојки, решивме да создадеме енергетски природен чиа пијалок

Интервју за “Иновативност”

Надица и Верица Горгиеви се сестри кои својот животен стил посветен на здравиот живот и здравата исхрана ги поттикна да започнат една приказна наречена ChiaDia. Се работи за нов и иновативен здрав пијалок на база на чиа, со четири различни вкусови, без шеќери и адитиви, наменет за сите потрошувачи кои