My Product

ChiaDía

Hydro Detox

Fresh & Bitter
Ваш избор за хидратација, свежина во текот на денот и детокс на организмот.

ChiaDía

Strawberry Elixir

Juicy & Sweet
Твојот утрински еликсир за блескав сјај што секој ќе го забележи.

ChiaDía

Super ginger

Clean & Slim
Супер ѓумбир за зголемено чувство на ситост и исполнетост, а намалено за глад.

ChiaDía

Power c

Rich & Red
Моќен пијалок за зголемена енергија и издржливост пред секоја физичка активност.

Од што е направен чиа пијалокот